Felhasználó név:
Jelszó:
Belépve maradok
Cél beállítása 3 lépésben
1. Optimális testsúly kiszámítása
Nem:
Születési év:
Magasság:
Számítás
Optimális testsúly:
Optimális tartomány:

Optimális testsúlyod xx kg. Vedd figyelembe, hogy előírt ideális testsúly ma már nem létezik, a szakemberek szerint fontosabb a jó közérzet.
Ezért helyesebb azt mondanunk, hogy bármilyen xx kg és yy kg közé eső testsúly megfelelõ számodra. Viszont ez is csak irányadó információ. Lentebb, célod beállításánál tetszőleges súlyt állíthatsz be. (Megjegyzés: sportolók, testépítők esetében ezek a számok nem mérvadók.)

A következő lépésben kiszámolhatod szervezeted napi kalóriaszükségletét!


2. Szervezeted kalóriaszükséglete
Jelenlegi testsúly:
Életmód      :
Számítás
BMI    :
BMR     :
Alapjárat kcal    :

Szervezeted alapvető működése által napi xx kcalt égetsz el. Ezt az energiát akkor is elégeted ha egész nap csak fekszel (ez a BMR, angolul Basal Metabolic Rate, azaz alapanyagcsere értéked).
Alapjárat kcal égetésed napi xx kcal. Ez azt jelenti, hogy ennyi energiát égetsz el összesen a szokásos napi életviteled által (munka, iskola, stb). Sporttevékenységed ebbe nem számít bele, azt külön tarthatod nyilván a főoldalon, a "Mit sportoltál?" ablakban.

Utolsó lépésben beállíthatod célodat!


3. Cél beállítása
Cél testsúly (kg):
Módszer    :
Mikorra szeretnél lefogyni?
Heti hány kg-ot szeretnél fogyni?
Hány kcal legyen a Napi kereted?
Számítás
Kitűzött dátum:
Tervezett heti fogyás    :
Napi kereted    :
Napi keret fixálás:

Fogyási terved szerint xx napig, heti xx kg-os ütemben, xx kg testsúlyt szeretnél elérni. Ennek megvalósításához napi xx kalória bevitelt javaslunk (ez a Napi kereted, mely a főoldalon fog megjelenni és minden felvitt étkezés illetve testmozgás után változik és mutatja a még aznap elfogyasztható kalóriamennyiséget).


FONTOS! OLVASD EL :
Milyen Napi keretet állítsak be, hogy sikeres legyen a diéta?     Már volt cél beállítva! Ha új célt állítasz be a régi terv törlődik (minden más megmarad: ételeid, súlyadatok). Ha az új célbeállítás után a grafikon menüben a "mettől" értéket visszaállítod az eredeti kezdődátumra, látni fogod az előző súlyadatokat is. Biztos, hogy új célt állítasz be?
Asztali verzió    Mobil verzió
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt tekintheted meg.
Ez a funkció regisztrációhoz kötött!
Ehhez a funkcióhoz prémium előfizetés szükséges
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2