KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok
Kedves Felhasználók!

Nyárzáró akciónk keretében azon felhasználóinknak kedvezünk, akik ketten, együtt használják a KalóriaBázist: szeptember 6. éjfélig az újonnan vásárolt Prémium tagságok mellé egy darab ugyanolyan teljes értékű tagságot adunk ajándékba!

Részvételi feltételek:
Fontos, hogy a két felhasználó a vásárlás pillanatában kapcsolt felhasználói viszonyban álljon. Vásárlás után írjátok meg a [email protected] címre az eredeti és az ajándék tagságot igénylő felhasználó nevét is. Ezután 1-2 napon belül aktiváljuk az ajándék tagságot.

Mire is jó ez a kapcsolt felhasználók lehetőség?
A kapcsolt felhasználók funkció az egy számítógépet vagy telefont közösen használók, egy háztartásban élők, dietetikusok, személyi edzők számára nyújt segítséget. Ha kapcsolt felhasználó viszonyt hoztál létre valakivel, akkor nemcsak az ételeit láthatod, hanem egy kattintással átválthatsz az ő profiljába (anélkül, hogy ki és bejelentkeznél) és a napi étkezéseket is megnézheted, sőt módosíthatod is (!) azokat. A kapcsolat létrehozásához elég ha megjelölsz valakit és ő is megjelöl téged (nem küldünk külön üzenetet a bejelölésről, erről a másikat külön értesítened kell), ezt követően a keresőben már kereshetők is az egymás által felvitt ételek. A kapcsolat törölhető. 

A kapcsolat létrehozása itt végezhető el:
https://kaloriabazis.hu/csatolas

Váltás asztali verzióban: jobb felső sarokban a "Használat mint" gombra kattintva.

Váltás mobil verzióban: középen fent a felhasználónevedre kattintva.

Szólj hozzá!


A hozzászólások olvasásához és hozzászóláshoz regisztráció szükséges

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2