Felhasználó név:
Jelszó:
Belépve maradok

Prémium tagság

Kedves Felhasználó!

FÉLÁRÚ AKCIÓ státuszod: JELENLEG NEM AKTÍV. A főoldalon tudod az ingyenes próbahetet elindítani (ha még nem használtad el), ez idő alatt lesz aktív a félárú akció. Figyelem: bármely Prémium csomag vásárlása esetén kapsz egy újabb ingyenes hetet, ami ismét akcióra jogosít!

A KalóriaBázis csapatának fő célja, hogy az oldal a jövőben is ingyenes formában, teljes funkcionalitással tudjon működni. Sajnos az ehhez szükséges fenntartási és fejlesztési költségeket a reklámbevételek nem fedezik, ezért találtuk ki a támogatás alapú Prémium tagságot.

Alapelvünk, hogy nem tiltjuk le és nem korlátozzuk az ingyenes verzió funkciót, így megőrizzük az ingyenes verzió teljes körű használhatóságát a továbbiakban is.

A Prémium tagság vásárlására senkit nem célunk rábeszélni, szeretnénk ha ezt inkább az oldal támogatása végett tennétek meg és a vele járó plusz prémium funkciókra köszönetünk jeleként tekintenétek.


Az Okos Beszédfelismerő segítségével (csak androidos telefonnal működik) egy gombnyomással pillanatok alatt bediktálhatsz akár bonyolultabb ételsorokat is (pl. 3 deci 1.5% tejföl). A progarm felismeri a mennyiségeket, az egységeket és az ételeket (akár saját ételeket is). Bővebb segítség a használathoz itt!


A Kalória Szimulátor a nap kiértékelése részben kapott helyet, ahol a szöveges értékelés mellett választható ez a grafikus megjelenítés is. Animáció segítségével megmutatja testünkben a kalóriák útját. A fogyasztott ételek fotóival és saját célbeállításodon alapuló hasméret kirajzolásával szemlélteti a kalóriabevitel és az égetés aznapi hatását.
Bemutató videó lejátszása itt!
Prémium Pro csomag: Gyorsgombok színezése olvasztása a kedvenc gyorsgombokat látja el szupererővel. Beállíthatod hány gombot szeretnél látni (max 70 db) és az egyes gombok milyen színűek legyenek. És az igazán játékos  és kreatív megoldás ezután jön: ha ugyanazt az ételt rakod szomszédos gombokra (alá, fölé, stb), akkor a gombokat összeolvasztja egy nagy gombbá, így teljesen egyedi méretű, színű és formájú gombokat készíthetsz szórakoztató és kreatív módon a kedvenc ételeidhez! 
Az alábbi képen egy extrémebb megoldás látható, de a felület teljesen rád van bízva.
Bemutató videó lejátszása itt!
A napi keret sáv Prémium verziója
segítségével több és részletesebb információt tudsz egyszerre megjeleníteni. A szokásos sávot megbonthatod ételek szerint, ételek tápértéke szerint, étkezések szerint és étkezések tápértéke szerint. A könnyebb áttekinthetőség érdekében a sáv minden változása animált:Extra széles napi keret: ez a funkció az Eszközök/Beállításokban kapcsolható be, hatására a napi keret sáv teljes oldalszélességben és jóval magasabb formában fog megjelenni. Javasoljuk ennek használata esetén a Főoldali almás kép kikapcsolását, ami szintén a Beállítások menüben található.
Kedvenc gyorsgombok: amikor egy ételt kedvenccé teszel, akkor a felugró ablakban társíthatsz hozzá egy gyorsgombot, amivel az adott ételt rögzítheted a kereső alatt. Így leggyakoribb ételeidet egyetlen gombnyomással tudod előhívni. Tíz gombot állíthatsz be, ezeket bármikor törölheted, lecserélheted másikra.
Szakértőink: a Prémium tagsággal jelenleg elérhető szakértőink listája:
A részletes bemutatkozásokat megtalálod az Eszközök/Szakértőink menüben.

 

Sebeők Sarolta
életmód
tanácsadó
Zakár Tivadar
fitnesz edző
Mezei
Zsuzsanna

dietetikus
Mándi Zoltán
személyi edző
Ábrahám Adél
dietetikus
Seres Noémi
dietetikus
Gasparovszky
Márta

gyógytornász
Dr. Virág Diána
élelmiszer-
analitikus
Kovács Dorina
személyi
edző
Sulyok Petra
táplálkozástud.
szakember
Jankov István
triatlon edző
Kmetyó Beáta
dietetikus
ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2