KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Anett: 8 kg fogyás 1 hónap alatt

Nem régóta, kb egy hónapja kezdtem bele a diétámba és nagyon örültem mikor megtaláltam az oldalatokat, mert nagyon nagy segítség számomra. A módszerem igen egyszerű: száműztem az életemből mindent, amire azt mondjuk manapság, hogy hizlal vagy egészségtelen. Csak vizet iszom abból is csak lúgosat, illetve méregtelenítő és zöld teát. Meg néha kávét, arról képtelen vagyok lemondani:).
Nem eszem semmilyen károsnak mondható szénhidrátot, sem cukrot. Próbálom ezt betartani. Illetve sportolok heti háromszor, járok hot iron súlyzós edzésre, amit nagyon szeretek, nekem bevált. 75 kg-ról indultam, most 67 vagyok, bár én nem szeretem ezt mérni, szerintem semmit sem jelent, hisz minden attól függ, hogy mennyi izom van rajtunk. Ja és a fehérje turmix, illetve az aminosav nem marad ki az étrendemből, ezzel segítve azt, hogy csak a zsírtól szabaduljak meg és ne az izomtól.
Bár az utam elején járok, azért remélem én is segíthetek másoknak erőt adni, és ők is bátorítanak majd engem, hogy ne adjam fel.
ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2