KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Bojtika: 26 kg fogyás

Tavaly nyár elején egyedül maradva, meg kellett állapítanom, hogy az a kerekded, energiátlan, izomgyenge valaki nem én vagyok. 74 kg voltam, pedig a mérés előtt néhány héttel már próbáltam a saját természetes étvágyam szerint étkezni, tehát valószínűleg lehettem 75-76 kg is eredetileg, pedig soha nem voltam még ennyi.

Akkor már 54 éves voltam, elég sok tapasztalattal, szerencsére ösztönös makacssággal is felvértezve. Tudtam, hogy számolnom kell, mert ezt a módszert követtem már 81-ben is, amikor utcai futóversenyeket kocogtam végig, egy gramm túlsúly nélkül, és remek egészségben, 48 kilósan. Szerencsére elég hamar rátaláltam a Bázisra, így megint a 48 kg közelébe kerültem, bár a kondícióm még nem tökéletes.

Nem hiszek semmiféle étkezési elméletben, fogyókúrás divatban vagy irányzatban. Csupán igyekszem a testem jelzéseit minél jobban érteni.

Az 56. születésnapom a második 56 évem kezdetét jelentette.

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2