KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Eszter: 15 kg fogyás 5 hónap alatt

Minden 2013. január közepén kezdődött, egy szép, de hideg vasárnapi napon. Anyósoméknál voltunk ebédelni. Nagyon jól főz anyósom, de a világ egyik legrosszabb rizsét főzi. Amikor jött a második, akkor arra gondoltam, hogy mi lenne, ha én a húsomhoz nem ennék rizst, csak salátát és savanyúságot?! És úgy tettem. Aztán mire hazaértem, már azt gondoltam, hogy mi lenne ha ezentúl soha többet nem ennék rizst?! Mire teljesen rámesteledett már azt gondoltam, hogy nemcsak rizst, de ezentúl se krumplit, se tésztát, se kenyeret nem szeretnék enni a főétkezésekhez. Másnap már azzal alakult a gondolatmenetem, hogy azért néha megengedek magamnak majd egy-egy sütit, vagy péksüteményt. 
Aztán találtam rá a Kalóriabázis oldalára, és milyen jól tettem. Itt felfedeztem azt, hogy a nap minden étkezését nyilván tudom tartani. Korrekt, receptekkel alátámasztott ételek vannak, kalóriamegjelöléssel, és így könnyedén nyilvántartható a napi bevitt kalória. Ennek nagyon örültem, mert így magamat tudtam kontrollálni, hogy mely ételnek milyen a kalóriatartalma, és azt mennyi sporttal lehet esetleg lemozogni.
A táblázat folyamatos vezetésével, és az önmegtartóztató életmóddal fogytam le 5 hónap alatt 15 kilót. Így lettem 75 kiló helyett 60 kilós. Ezt a súlyt nagyjából azóta is tartottam. Most felszedtem 2,5 kilót, így újra rátaláltam az oldalra, és megint vezetem a napi kalóriabevitelemet.
Közben tavaly hetente egyszer jártam sportolni, úsztam. Kb. 3-4 kilométert úsztam, és 2013-ban sikeresen teljesítettem a Balaton-átúszást, amire nagyon büszke vagyok.
Amúgy idén leszek 39 éves, ülőmunkát végzek.
Minden köszönök a Kalóriabázis oldalnak, mert jelen súlyommal, testalkatommal nagyon elégedett vagyok, és sokat segített az oldalon lévő sok-sok hozzászóló, kommentelő biztató bejegyzése is.
ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2