KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Hajni: 35 kg fogyás 15 hónap alatt

Soha nem voltam az a vékony alkatú lány, sosem érdekelt az, hogy mennyire nézek ki jól, nő létemre, szinte sose hordtam nőiesebb darabokat. Hogy miért? Mert nem volt rám való, mert ami tetszett abból nem volt a méretemben, és mert akkora voltam mint most kétszer.

A sztori tavaly februárban kezdődött. Közel 20 évesen 115 kg-ot nyomtam. Ez volt a versenysúlyom akkoriban és imádtam enni, imádtam a cukros lötyiket. Ekkoriban már az életem része volt az az ember, akinek köszönhetem javarészt azt ami én ma vagyok. Nélküle nem ment volna, hiszen nem indultam volna el ezen az úton. Ma már csak hálás lehetek Neki. Az idő elején még nem mondta ki amit rólam gondol, nehogy megbántson. Figyelt a lelkemre. Figyelt rám 100%-osan. Aztán egyszer csak megtört, és elmondott mindent. Ő nyitotta fel a szemem, hogy ez így baromira nem jó. Noha két hónapig csak veszekedések és unszolgatások mentek, mégis kitartott mellettem és egy percre sem hagyott magamra, hiszen Ő már tudta azt amit én még nem: hogy nekem ez igenis menni fog. Ajánlotta a KalóriaBázist, tanácsokat adott és mindig mellettem volt! Aztán a kalóriaszámolás mellett rávettem magam az edzésekre. Elkezdtem napi szinten edzeni. Áprilistól kezdtem teljesen komolyan venni, fullosan csinálni mindent, és meg is lett az eredménye. Az elején rendkívül nehéz volt odafigyelnem arra, hogy mit eszek, hogyan eszem, hogy ne igyak magas cukortartalmú löttyöket, és hogy egyáltalán rávegyem magam az edzésre. Én, aki szinte mindig kerülte a tesi órákat, mára már bátran kijelentem, az életem részévé vált a testedzés. Ha nem edzek, feszült leszek, idegbajos és hisztis. :)

A nehézségeken egy photoshopolt képpel és a képzelőerőmmel jutottam keresztül. Elképzeltem, hogy csini ruhákban járkálok, megfordulnak utánam a férfiak, és büszke lesz rám az a személy aki elindított az úton. ÉS SIKERÜLT!

Noha még mindig van mit fogynom, egy év és 3 hónap után kijelentem hogy Nektek köszönhetően eddig 35 kilótól szabadultam meg, 115kg-os versenysúlyból 80 kg lett és csak így tovább Nekem.
ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2