KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Ingicim: 17 kg fogyás 5 hónap alatt

Igyekszem pár sorban összefoglalni a történetemet, bár még nem mondanám sikersztorinak, mert úgy gondolom van még mit alakítanom magamon.
Fogyókúrámat július 1.-én kezdtem 71 kg-ról, előtte mindent megettem ami jólesett, amennyi jól esett. Aztán rátaláltam a KalóriaBázisra, beállítottam napi 1200 kalóriát és ezt igyekeztem tartani. Első hónapban nagyon nehéz volt, rá kellett döbbennem, hogy képes voltam megenni akár 3000-3500 kalóriát is előtte. Bevallom nem vezettem naponta az étkezéseimet, de rengetegszer néztem meg mi mennyi, egy idő után berögződik.
Lassan elkezdtek olvadni rólam a kilók, időnként elmentem bohóckodni az edzőterembe is, bár ezt a részét nem vettem komolyan. Közben rengeteg dolgot olvastam, fogyókúrákról, diétákról és arra jutottam, egyik sem ér semmit. Megtetszett az az elgondolás, hogy ne együnk olyasmit, ami hirtelen megemeli a vércukorszintet, ezt kombináltam az 1200 kalóriás keretemmel. Szeptemberben letettem a cigit! Előtte elszívtam napi másfél dobozzal, aztán egy nap úgy döntöttem nem kell, csak hátráltatja a fogyókúrámat, hiszen sokszor eszek feleslegesen, csak mert rossz a szám íze, csak mert fáj a gyomrom a cigitöl... A napi 3-4 étkezés és minimum 2 liter folyadék nagyon fontos, erre is rá kellett jönnöm. Elhagytam a fehér lisztes dolgokat, a kenyeret, az étolajat és a cukrot. Már a kávét is cukor nélkül iszom, régen 3-4 cukorral! Október közepéig fogytam 14 kilót, majd november végéig még 3-at, azóta tartom a súlyomat. Most megfogadtam,hogy januártól a mozgást is beiktatom :) Szeretnék még 4 kilót leadni, hogy kereken 50 legyek, aztán feszesebb, izmosabb lenni. Nem adom fel!!!
ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2