KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Mihály: 34 kg fogyás 2 év alatt

Egész gyermekkorom óta súlyproblémával küzdöttem. Mindig nehéz volt a fogyás, nem ment igazán, de szerettem volna lefogyni. 23 évesen azt vettem észre, hogy már 120 kg vagyok. Ekkor elhatároztam, hogy muszáj lefogynom valahogy. Súlyom egy részét a kalória számlálással sikerült leadnom. Aztán rájöttem , hogy a gyors evés okozza a hízásom. Hiába adtam le pár kilót, az gyorsan visszajött. Sokat olvasgattam a neten, milyen módszerrel lehetne eredményesen lefogyni. A legnagyobb problémat a falás, gyorsan evés okozta.
Aztán más okból kifolyólag is rászoktam a lassú evésre, jól megrágtam a táplálékot, nem kapkodtam az evéssel, ezáltal időről időre kevesebbet voltam képes enni. Természetesen az adagok is kevesek voltak , de mindent megettem, amire vágytam.
Kezdetekben a KalóriaBázis applikációba tudtam kapaszkodni. Nagy segítségemre volt a kalóriák számlálásában. Hasznos volt, hogy a saját kedvenc ételeim adatait is fel tudtam vinni. Használata nagyon könnyű. Csak ajánlani tudom, mindent kiszámol helyettünk.
Egy nap kb. 1000-1200 kcal ettem meg. Így, mozgás nélkül sikerült fogynom 34 kg-ot 2 év alatt. Mára már a mozgást is elkezdtem, s jól érzem magam. 
A nagy kitartás a titka a fogyásnak. Nem szabad feladni 2-3 hét után. Tartsatok ki, és bízzatok abban, hogy sikerülni fog. A végeredmény, ha eléred a kitűzött célt... nos leírhatatlan érzés. Amikor az ismerőseid dicsérnek nap mint nap a fogyásod miatt s téged olyan büszkeséggel fog eltölteni, amilyenről nem is álmodnál. :)
ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2