KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Péter: 25 kg fogyás 6 hónap alatt

A történetem kb. 8 évvel ezelőtt kezdődött, amikor leálltam a sportolással. Addig nagyon aktív voltam. Viharos sebességgel híztam el, és lettek mindenféle nyavalyáim. A cipőmet bekötni is nagy nehézségek, fulladás árán tudtam csak.

Aztán tavaly novemberben - hála Istennek - egy súlyos, de még visszafordítható betegséget diagnosztizáltak nálam, amely gyógyulásának alap feltétele volt a viszonylag gyors fogyás.

Az orvostól hazatérve - az elhatározás és a motiváció már megvolt - a módszert keresgéltem a neten, amikor rátok akadtam. Így lett az első számú segítségem a Kalóriabázis. A célt beállítva, következetesen betartottam a keretemet, és amennyit csak tudtam bővítettem rajta sportolással. Szóval jó aktív lettem újra.

A célomat elértem, egészséges is lettem, annyira, hogy minden betegségemből meggyógyultam, és éppen a Maratonra készülök, meg a közelgő Balaton-átúszásra.

A számolást azóta sem hagytam abba, csak célnak a saját jelenlegi súlyom megtartása a cél, ami nagyon kényelmes kis keretet biztosít számomra (hát még 1 órányi futás, vagy 2 órányi úszás után). :)

Mindenkinek csak ajánlani tudom és ajánlom is a Kalóriabázis segítségét.
ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2