KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Főoldal / Fórum / Beszélgetés az ételekről / Csirkecomb (nyers)

12 éve
#8
Bojtika 3
Nem arról van szó, hanem én sokszor ügyetlenkedem a bontáskor, és a legtöbbször amúgy is lejön a bőre. Szóval bele se főzöm.
Ha meg még tollas is esetleg, akkor biztos, hogy nem állok neki azokat a toklászokat kipucolni, lehúzom a bőrét és kész.

12 éve
#7
Gomba2 16
Én szeretem, szerintem az a legfinomabb része.. :)
Amúgy ha nem eszed meg, a benne lévő zsír már belefől/sül a kajába. Amitől csak finomabb de persze zsírosabb is lesz.

12 éve
#6
Bojtika 3
Nem tudom, de én nem eszem meg a bőrét. Sokszor mire feldarabolom, amúgy is lejön, de ha megfőtt, akkor a macskák kapják meg.
Tudom, hogy sokan mások sem szeretik.

12 éve
#5
kaloriabazis 193
Lehet ide is mindent fel kéne vinni külön-külön?
Alsó, felsőcomb, bőrrel, bőr nélkül, stb, stb.

12 éve
#4
Bojtika 3
Szívesen! Ezt kezdem megszeretni, főleg, hogy nem kell máshová navigálni.
Ezzel is többen fogják látogatni a Bázisunkat, hihi...:-)

12 éve
#3
marchie
Válasz Bojtika #2 számú posztjára
Köszi szépen, magyar oldalon sajnos semmit nem találtam:(

12 éve
#2
Bojtika 3
Marchie, a húsok elég jól megvannak bőrrel-bőr nélkül, sülve-főve, nyersen az amerikai adatbázisunkban!
Hozom a nyers csirkét, csont és bőr nélkül:
http://ndb.nal.usda.gov/ndb/foods/show/784

12 éve
#1
marchie
Ez vajon bőrösen ennyi?

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2