Válasz kaloriabazis
#4 számú posztjára
Most vettem észre, hogy az elkészítés lemaradt, de én már nem szerkeszthetem.
A tojásokat főzzük keményre, majd vágjuk szépen ketté őket hosszában.
Szedjük ki egy tálba a sárgájukat, és egy villával alaposan paszírozzuk szét őket.
Adjuk hozzá először a mustárt, a sót, a cukrot és a borsot, és paszírozzuk keverjük tovább amíg egyenletes nem lesz az állaga. Ekkor adjuk hozzá a majonézt és a tejfölt, vigyázva, hogy a tejföl ne higítsa fel túlságosan.
A megadott tejföl mennyiségből lehet hogy kevesebb is elég lesz. A krémnek simának krémesnek és nem túl folyósnak, inkább keményebbnek kell lennie.
Tegyük tálra a tojásokat és a krémet egy zacskóba tömve és sarkát kivágva, vagy nyomózsákkal töltsük meg a fehérjéket úgy hogy csúcsos legyen a tetejük.