Hozzáteszem, hogy általában rántást én már sokkal kisebb mennyiségekkel is meg tudok csinálni. Külön meg kellett szokni, de sikerült! Megfelelően kicsi edény kell hozzá, hogy az étolaj ne fusson szanaszét.
Én átlagosan 12 gramm étolajat használok 6-8 gramm liszttel egy rántáshoz. Alig pirul, mert alig látszik, hamar fel szoktam önteni.
Régen volt már paradicsomos kápi, majd főzök, és kipróbálom hozzá a pici rántást, sikerül-e.
Tetszik (0)
Guruljka
3
37
Marcsi, én is úgy vettem észre, hogy felvittem a saját receptemet és óriási volt a különbség a két recept adatai között, ezért néztem meg, hogy mi az oka ennek a nagy különbségnek. Igazán örültem, hogy nem az én adatom rossz :-D
Tetszik (0)
Pont tegnap főztem paradicsomos káposztát és egy kicsit le is lombozódtam, hogy elég sok kalória. Mondjuk nekem nem tűnt föl a víz mennyisége. Így azért már barátibb a kalóriája, még két tányérral is belefér, egy kis csibefasírttal :)
Tetszik (0)
Guruljka
3
37
Itt nem stimmel a víz tömege. 600 ml az nem 6 g, hanem 600 g és akkor mindjárt más a 100 grammra jutó kalória is. Csak kb 55 kcal körül lesz.
Tetszik (0)