KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Főoldal / Fórum / Beszélgetés az ételekről / Házilag készített kefir

4 hete
#4
drisztina 1673
Válasz Peterjuhasz #3 számú posztjára
Látom értesz hozzá, és bár egyet értek az általad felvázolt eljárás végeredményével, mégis, szerintem ez a "házilag készített kefír" a jelenlegi adatai szerint (a mára már sokak által elvégzett javítástól eltekintve vagy éppen ezért, de) teljes tejből készülhetet.

1 hónapja
#3
Peterjuhasz 4 17
2024.03.24-én az adatok aktualizálva. Ez a házi kefír, 2.8%-os tejből készült kefír adatait tartalmazza. Mivel az eljárás nem ad hozzá illetve nem vesz el belőle zsírt, fehérjét, stb...ezért azok értéke nem változik amíg az alapanyag 2.8-as tej! A cukor lebomlik, ezért az kevesebb.

1 hónapja
#2
drisztina 1673
Válasz Niki199529 #1 számú posztjára
Ez egy általános étel, mint pl. a töpörtyű, kenyér vagy a narancs.
Biztos vagy benne, hogy aki ezt a tételt (LenkesZita) "házilag készített kefír"-ként felvitte, az pont fejes jános kefírjére gondolt?

Ha egy terméknek van gyártója/tervezője/készítője/importőre (légyen az kft,bt,kistermelő,őstermelő) és/vagy van termék fotója/címkéje/vonalkódja, akkor azt miért nem külön tételként viszitek fel?! Korrekt névvel, címkével, vonalkóddal?

1 hónapja
#1
Niki199529 2
Agria kézműves sajtműhely
HÁZI KEFÍR
KÉSZÍTI: FEJES JÁNOS
A VONALKÓDOT NEM FOGADJA EL.
330ml

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2