KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Főoldal / Fórum / Beszélgetés az ételekről / Roston sült pulyka

11 éve
#2
Gonoszka1 37
Válasz Kristaly #1 számú posztjára
Ebben igazad van, mert kb:30%-át elveszti sütéskor. De az is igaz, hogy a vesztés mennyisége az függ attól, hogy mennyire sütjük meg, így ezt teljesen pontosan javítani nem is lehet. De persze az tény, hogy az adat akkor lenne megközelítően pontos, ha az elpárolgást is kivonnánk.

11 éve
#1
Kristaly
Teljesen biztos, hogy nem stimmel. A pulykahús sokat veszít a súlyából sütéskor. Elpárolgás hiányzik.

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2