Igen, én azért nem is szoktam ilyesmit venni.
No meg, ráérek otthon megfőzni.
Tetszik (0)
Én is ritkán írom be a vizet a saját receptjeimnél. Úgyse súly alapján szoktam enni, hanem elosztom több részre, ha túl sok egyszerre s úgy :)
A zsírtartalma nem olyan sok, a levesbe kell zsír. A vízben főtt tészta pár fűszerrel közel sem lenne olyan jó. A kész ételekbe amúgyis tolják a zsírt. Van egy lazacos szendvicskrém, ami egész ehető lenne, ha nem raknának bele egy csomó cukrot, no az kalóriáját tekintve 89% zsír. A cukor és a zsír viszonylag olcsó és jót tesz az íznek, úgyhogy belenyomják. Üzlet.
Tetszik (0)
Ha egyedül eszel meg egy ilyen adagot, akkor tökmindegy, és nem kell vacakolni még az elpárolgással is. Ha elkészíted, és másnak is szedsz belőle, akkor a vizet is hozzá kell sakkozni.
Nem is gondolná az ember, hogy egy ilyen gyors levesben mennyi a zsír, elképesztő!
Amúgy igazad van, tényleg mókás szárazon enni a levest...:-D
Tetszik (0)
hehe, ezt nem tudom megszólás nélkül hagyni bocsi :D
de mi az, hogy víz nélkül?? úgyis vízzel esszük (én legalábbis nem próbálnám szárazon), és hát a vízben nem sok kalória van :D
Tetszik (0)