KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Főoldal / Fórum / Beszélgetés az ételekről / Lecsó

5 éve
#7
illike60
Nem eszem szalonnát sem kolbászt, csak vèkony szelet.kenyeret.

9 éve
#6
majordomus
1

11 éve
#3
Gonoszka1 37
Válasz Hejzenberg #2 számú posztjára
Szerintem már az elején a szalonna után hozzáadhatod, így abból is kisül a zsír. Így a zsírból akár egy kicsit ki is lehet venni, és akkor nem lesz annyira zsíros az étel. Viszont a receptnek van egy nagy hibája, és ez pedig az, hogy nem tartalmaz elpárolgást. Így a kalóriatartalma ténylegesen sajnos magasabb. A legjobb lenne, ha saját magad mérnél mindent, és vinnél fel receptet, amibe az elpárolgás is bele van számítva.

11 éve
#2
Hejzenberg 1
mikor dobod hozzá a kolbászt?

11 éve
#1
cirmicila

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2