KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Főoldal / Fórum / Beszélgetés az ételekről / Rántott karfiol

9 éve
#8
majordomus
1

10 éve
#7
Gonoszka1 37
Válasz Lousha #6 számú posztjára
És kérdés, hogy ki mit tart közepes méretűnek! És az elpárolgásról nem is beszélve! Sajnos sokan a darabsúlyon vannak kiakadva, pedig eleve nem is szabadna darabra felvinni semmit! Már ezügyben rojtosra beszéltem a szám (de úgy látszik hiába!)!

10 éve
#6
Lousha 4
Válasz marya88 #5 számú posztjára
Mint az elozo etelnel, nincs elparolgas, nem javaslom ennek a recepnek a hasznalatat, atvered vele magad.

10 éve
#5
marya88 1967
Egy közepes karfiolrózsa súlya kirántva kb 40 g - ma lemértem, hátha van, akit érdekel.

10 éve
#4
Gonoszka1 37
Válasz jampi #3 számú posztjára
Mindig kell mérni, azaz elején és végén is. Az olajat úgy tudod a legjobban meghatározni, hogy leméred az elején is és a végén is az olajat, mert akkor kiderül, hogy mekkora az a mennyiség amit felszívott a rántott ételed. És akkor már könnyű kiszámolni az elpárolgást.

10 éve
#3
jampi
Válasz Gonoszka1 #2 számú posztjára
Sajnos nem túlzás, amikor először lemértem én sem hittem a szememnek. Aztán arra is oda kell figyelni a sütött cuccoknál, hogy sok víz elpárolog belőle, tehát sűrűsödik az anyag, tehát nő a kalóriaértéke. Érdemes a végén is lemérni, hogy ki lehessen számolni mennyi víz megy ki belőle.

11 éve
#2
Gonoszka1 37
Válasz peeti #1 számú posztjára
A sok olajban sütés reengeteg olajat felszív!

11 éve
#1
peeti
az az 1dl étolaj kicsit túlzás

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2