KalóriaBázis
Vezesd a fogyásod!
Magyar
Belépés
Belépve maradok

Főoldal / Fórum / Beszélgetés az ételekről / Sült kacsacomb

5 éve
#4
Robika7711 2
Az elpárolgás mennyiségéhez nincs a mínusz jel hozzá ütve

6 éve
#3
feketeinci 9
Válasz KOVYZSM #2 számú posztjára
Ha megsütünk egy 800g-os kacsacombot, az nem fog 1046g-ra dagadni sütés közben, még akkor sem ha teszünk hozzá hagymát.
A víz és a bor nomeg a hagyma egy része is el fog párologni a kacsahús víztartalmának egy részével együtt, kb 600g-ra sül a végén logikusan....de ez nagyban függ a sütési időtől.
Ez a recept így ahogy van használhatatlan, és ahogy mondod - javíthatatlan.

6 éve
#2
KOVYZSM 1
Az összes mennyiség 600 g -al kevesebb, mivel a bevitt, de sütés során elpárolgott vizet már nem tudom megenni. Tehát 1046 g összes mennyiségnek lesz a tápértéke 1438 Kcal. Így a 100 g-ra vetített tápérték is több lesz. A "Szerkeszt" gombot nem találom, tehát ezt a hibát javítani nem lehet.

6 éve
#1
T3v3
az elpárolgást minusz előjellel kell bevinni !!!!

ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2