Amugy is tanacsos a sajat receptjeidet hasznalni, mert az itt levok 95%-a hibas!. Pl az en fasirtom 163.89 kal/100 g, F=19.74, CH =12.24, zsir = 3.73, tehet ekkora elteresek vannak 100 g-nal. Ez sajat receptem egyike, aminel figyelembe vettem a husbol kisult zsirt es az elparolgott vizet is.
Helyetted senki nem tudja kiszámolni, mert a fasírt tipikusan olyan dolog, hogy "mindenki másképp csinálja".
Ki tudod számolni ügyesen, a Saját recept felvitellel.
A fasírtot zsemle helyett kevés áztatott durva szemű zabpehellyel is meg lehet csinálni! Jó lenne, ha kiszámolná valaki, mert sokkal egészségesebb! Köszi!
Üdv. Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de nyers vagy sült változatban mérjem le? Na és persze még egy dilemmám van, hogy panírozott vagy "meztelen" formában? Mert én nem panírozom és sütőben sütöm, a saját zsírjában, nem bő olajban.
Kedves felhasználók!
Szeretnénk a legáltalánosabb darabsúlyt beállítani a fasírthoz, ehhez szükség lenne pár adatra.
Kérlek titeket, mérjétek le és írjátok meg, nálatok hány gramm egy fasírt.