Baroni csemege csirkemell kalória tartalma: 102 kcal
Tudd meg hány kalória, fehérje, szénhidrát és zsír van a(z) Baroni csemege csirkemell ételben/italban, illetve a tápanyagok összetételét!
Tápanyageloszlás
Kategória: Hús, húskészítmény
Ennyiszer választották: 31141
Létrehozta: felnovo
Utoljára módosította:
Megjegyzés:

1
szelet
(
20
g) tápértéke:

   kcal:
20.4

   zsír:
0.8

   szénhidrát:
0.4

   fehérje:
2.8
100 gramm tápértéke:
   kcal: 102
   zsír: 4
   szénhidrát: 2
   fehérje: 14


USDA betöltések:Szólj hozzá!


Hozzászólni csak regisztráció után tudsz!

7 hónapja
#2
(#2) drisztina 1 1503
Válasz LacaPal #1 számú posztjára
Csak remélni tudom, hogy az adott ételeknél feltett észrevételeidre választ is vársz, így időnként vissza-visszanézel oda, hátha reagál is rá valaki.

Ezért téves termékadatok észlelése esetén, kérlek, ne csak „félmondatokban” közöld az általad fontosnak vélt adatokat, hanem gondolj másokra is! (pláne, ha éppen a kezedben tartod az adott termék csomagolását!) Bízva abban, hogy más is így cselekszik, az általad kevésbé használt termékek esetén.

Ha szeretnéd, hogy a bázisban rögzített termékek adatai naprakészek legyenek, vagy a hibás adatok teljeskörűen, megbízhatóan és korrektül, a megfelelő értékre legyenek javítva, akkor ahhoz, mindenképpen szükség van a Te segítő közreműködésedre is. Ezért kérlek, ha:
- fehér hátterű termékek esetén lenne észrevételed, akkor azt részletesen jelezd a termék adatlapjának alján található „szólj hozzá” részben, és ezután a képfeltöltés lehetőségét kihasználva, a „címkefotó” helyére fotózd be (olvashatóan) a termékadatokat. Ezzel nagyban megkönnyítheted a korrektorok munkáját, míg
- a korrektori munkát nem igénylő adatoknál – ilyenek például a kiegészítő adatok (rost, cukor, ásványi anyagok, vitaminok stb.) vagy a rózsaszín hátterű termékek – tapasztalsz valamilyen hiányzó vagy hibás adatot, akkor a kezedben lévő információk alapján, annak minden adatát leellenőrizve pótold vagy korrigáld azokat.

Segítő hozzáállásodat sokunk nevében is megköszönöm.

7 hónapja
#1
(#1) LacaPal 5
1 szelet 12,5 gramm, (8 szelet van a 100 g-os kiszerelésben).ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2