A keksszel kirakjuk egy tepsi vagy egy tálca alját.
Elkészítjük az első krémet, a kakaósat úgy, hogy minden hozzávalót összekeverünk és felfőzzük, ameddig pudingszerű lesz. Forrón ráöntjük óvatosan a kekszekre és elsimítjuk rajtuk. Mindjárt rá is rakosgatjuk a következő réteg kekszet.
Ezután megcsináljuk a következő krémet, addig a keksz beleköt a kakaós krémbe és már nem fog elcsúszni. A grízes krémhez mindent összekavarunk a túrót kivéve és felfőzzük. Mikor készen van belekeverjük a túrót is úgy melegen, és rákenjük a kekszekre. Elsimítjuk és mindjárt kirakjuk a következő réteg keksszel.
Ezután készítjük el a vaníliás krémet úgy, hogy mindent összekavarunk és pudingszerűvé főzzük. Forrón ráöntjük a kekszekre és elsimítjuk, majd kirakjuk az utolsó sor kekszet is.
A csokoládét az olajjal vízgőz felett megolvasztjuk és bekenjük vele a kekszek tetejét.
A hűtőben altatjuk és másnap elolvad a szánkban, annyira puha lesz.