Rakott karfiol kalória tartalma: 128.54 kcal
Tudd meg hány kalória, fehérje, szénhidrát és zsír van a(z) Rakott karfiol receptben, illetve a tápanyagok összetételét!
Tápanyageloszlás
Kategória: Készétel
Ennyiszer választották: 91703
Létrehozta: kalóriabázis
Utoljára módosította:
Megjegyzés:
Recept másolása

Hozzávalók:
Összesen: 1,243 gramm
1,598 kcal
1
adag
(400
gramm) tápértéke:

   kcal:
514.17

   fehérje:
29.11

   szénhidrát:
22.92

   zsír:
32.5
100 gramm tápértéke:
   kcal: 128.54
   fehérje: 7.28
   szénhidrát: 5.73
   zsír: 8.13

Elkészítés:
A darált húst készítsd el pörköltszerűen - rövid lére -, pirítsd zsírjára, a rizst pedig főzd meg. A karfiolt mosd meg, áztasd tíz percre sós vízbe, majd öblítsd le, és sós, köménymagos vízben főzd félpuhára.

Vajazz ki egy tepsit, az aljára rakj egy réteg karfiolt, rá egy sor rizst, egy sor húst és egy réteg tejfölt tegyél. Ezt addig folytasd, amíg a hozzávalók el nem fogynak. A tetejére karfiolt tegyél, és alaposan kend meg tejföllel. A maradék vajat melegítsd fel, és öntsd a tetejére. Előmelegített sütőben 25-30 perc alatt süsd aranybarnára, majd forrón tálald.


USDA betöltések:



Szólj hozzá!


Hozzászólni csak regisztráció után tudsz!

5 éve
#2
(#2) witherspoon
1

5 éve
#1
(#1) majordomus
1



ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2