Felhasználó név:
Jelszó:
Belépve maradok
Tejfölös harcsapaprikás kalória tartalma: 98.83 kcal
Tudd meg hány kalória, fehérje, szénhidrát és zsír van a(z) Tejfölös harcsapaprikás receptben, illetve a tápanyagok összetételét!
Tápanyageloszlás
Kategória: Hal
Ennyiszer választották: 2890
Létrehozta: atipapi
Utoljára módosította:
Megjegyzés:
Recept másolása

Hozzávalók:
Összesen: 3,768 gramm
3,724 kcal
1
adag
(250
gramm) tápértéke:

   kcal:
247.06

   fehérje:
24.96

   szénhidrát:
5.79

   zsír:
13.21
100 gramm tápértéke:
   kcal: 98.83
   fehérje: 9.98
   szénhidrát: 2.32
   zsír: 5.29

Elkészítés:
Az apróra vágott szalonnát a zsírban kisütjük. A kisült szalonnát kivesszük majd a zsiradékban megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, paprikát, paradicsomot. Ha megdinszteltük, ráöntjük a teljes vízmennyiséget és egy csapott evőkanál őrölt paprikát, 15-20 percig forraljuk, hozzáadjuk a halat és az apróra vágott gombát, valamint a megmaradt őrölt paprikát és fűszereket. Intenzív lángon lobogtatjuk, hozzáadjuk a cseresznyepaprikákat egészben. Közben a tejfölt egy csipet őrölt borssal a liszttel és az összezúzott fokhagymával homogénre elkeverjük a forrástól számított kb. 10 perc múlva hozzáöntjük a lobogó paprikáshoz. Só hozzáadásával ízesítjük és még 10 percet forraljuk.

Csusza tésztával esetleg túrós csuszával tálaljuk a félretett pörccel díszítjük. Ízlés szerint a tányérunkban a megfőtt erős paprikával tüzesíthetjük. Száraz vörösbort ajánlunk hozzá. Jó étvágyat.


USDA betöltések:



ASZTALI VERZIÓ    MOBIL VERZIÓ
Az adatkezelési tájékoztatónkat itt találod.
Az oldal használatával egyidejűleg elfogadod Felhasználási Feltételeinket

Számításaink a Harris-Benedict formulán alapulnak.

Az oldal csak saját felelősségre használható! Az itt megjelenő információk csak javaslatok, nem helyettesítik szakértő orvos tanácsát, diagnózisát, kezelését.
Copyright © www.kaloriabazis.hu
Ez itt a belso szoveg
Ez itt a belso szoveg2